Mitä kukkia antaa ensitreffeille?

Kuvittele tilanne: olet menossa ensitreffeille ja haluat tehdä hyvän vaikutuksen. Tavoitteenasi on näyttää upealta ja tuoda esiin parhaat puolesi, mutta mitä kukkaa valitsisit tällaiseen tilaisuuteen? Ensitreffit voivat sujua täydellisesti tai hyvin huonosti, ja menestyksen avain ei ole vain tapahtumapaikan valinta, vaan myös täydellisen kukan valinta treffikumppanillesi.

Tässä on muutamia kukkia, jotka saavat treffikumppanisi sanattomaksi ja auttavat sinua loistamaan kuin koskaan ennen. Yllätä seuralaisesi jollain näistä romanttisista luonnonkukista!


Eustoma on kaunis kukka, josta kaikki pitävät. Se on kaunis, rauhoittava väri, ja se tuoksuu hyvältä! Jos haluat valita eustoman täydelliseksi kukeksi ensitreffeille, kysy häneltä, pitääkö hän iloisista vai rauhallisista väreistä. Tämän kukan kanssa et voi mennä pieleen. Lisäksi eustoman tuoksu on hyvin voimakas. Jos kumppanisi pitää raikkaista ja rauhoittavista tuoksuista, eustoma on täydellinen valinta teille molemmille!

Kun menet ensitreffeille, muista että kukat kulkevat aina pareittain. Tämä tarkoittaa, että jos haluat antaa kukkakimpun, anna kahden tai useamman kukan kimppu. Jos haluat järjestää vain yhden kukan, valitse se huolella, sillä tämä yksittäinen kukka kertoo nopeasti makumieltymyksesi ja romanttisen lähestymistapasi.

Ruusut ovat suosituimpia kukkia syystä, joten voit välttää melkein varmasti virhevalinnat. Älä pelkää kokeilla erilaisia luonnonkukkia, sillä ne ovat myös kauniita ja sopivat täydellisesti kumppanisi makuun!

Jos treffikumppanisi on nainen, valkoiset ruusut ovat myös loistava valinta, sillä ne ovat kauniita ja sopivat täydellisesti naiselliseen makuun.

Azalea on toinen kukka, joka sopii erityisen hyvin naisille. On totta, että sillä on joitakin seksuaalisia mielleyhtymiä, joten anna tämä kukka harkiten. Jos hän pitää romanttisista romaaneista tai klassisesta musiikista, hän saattaa erityisesti nauttia näistä kukista. Kokeile vaaleanpunaisia tai punaisia azaleoita, sillä nämä kaksi väriä sopivat hyvin yhteen!

Ohdakekukat sopivat erinomaisesti aktiivisille ihmisille, jotka haluavat jotain erityistä elämässään. Ohdakekukka näyttää upealta maljakossa ja sillä on hämmästyttävä tuoksu. Ohdake on täydellinen kukka ihmisille, jotka haluavat ottaa riskejä ja nauttia elämästä! Thistle ei ole vain henkeäsalpaavan kaunis, vaan se voi myös olla hyvin romanttinen. Kokeile tätä villiä kukkaa treffeilläsi ja katso, mitä tapahtuu!

Jos kumppanisi pitää makean tuoksuisista kukista, hän rakastaa Casablanca-liljaa. Sen tuoksu kestää pitkään ja se sopii erinomaisesti romanttisiin illallisiin, kun haluat tehdä vaikutuksen kumppaniisi sen ulkonäöllä ja tuoksulla. Anna tätä kukkaa harkiten, sillä sitä kutsutaan ’kukkien rakastajattareksi’, koska sen viettelevä tuoksu saa ihmiset käyttäytymään oudosti!

Siperian iiris kuuluu niihin luonnonkukkiin, jotka ovat erittäin kauniita, mutta joita on parasta jättää rauhaan. Siperian iiris kukkii vain kerran vuodessa (noin kahden viikon ajan) eikä sitä tarvitse hoitaa kuten muita kukkatyyppejä. Se on herkkä, kirkas ja eksoottinen, ja nämä kolme ominaisuutta tekevät siitä ihanteellisen lahjan ensitreffeille!

Jos haluat antaa kukkia jollekin arvaamattomalle, anna hänelle auringonkukkia! Se on täydellinen lahja henkilölle, jota on vaikea miellyttää.

Älä huolehdi, vaikka et olisi varma siitä, että hän pitää siitä, vaan sano hänelle, että hänen on pidettävä siitä huolta (hän tietää, mitä tarkoitat).

Jos kumppanisi pitää matkustamisesta, kokeile antaa hänelle orkideoita! Nämä eksoottiset kukat kasvavat kaikkialla maailmassa ja kukkivat jopa sisätiloissa. Phalaenopsis-orkidea on yksi yleisimpiä lajikkeita.

Lopuksi, jos treffikumppanisi on mies, joka pitää mustavalkoisesta tyylistä, valitse hillittyjä värejä, kuten valkoinen, oranssi tai violetti.

Älä huoli lajikkeesta, kaikki kukat tekevät häneen vaikutuksen! Merkittäviä esimerkkejä ovat laventeli-, neilikka- tai ohdakekimpun tuominen.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat