T12-keittiöpuutarha ja yrttien kasvatussetti

189,00 

Tuotetunnus (SKU): 6430058282068 Osastot: ,

Kuvaus

Yrttien kasvatukseen suunniteltu pakkaus sisältää Tregrenin T12-keittiöpuutarhan, Herbie-ravinnepakkauksen ja Italian Herbs -siemenkapselipakkauksen.

Tregren T12 -keittiöpuutarha sopii isompaankin käyttöön 24 Tregren-siemenkapselin kapasiteetillaan. Koostaan huolimatta kompaktin puutarhan teknologia ja vesisäiliö on optimoitu siten, ettei kasvien tarvitsemaa tilaa enempää tilaa tarvita.

Helppokäyttöisessä T12-keittiöpuutarhassa kasvit kasvavat nopeasti, ja siinä voi kasvattaa lähes mitä tahansa kasveja – vaikka ilman aiempaa kokemusta; Active Growing Technology™ -innovaatio ja Smart Gardener -sovellus pitävät siitä huolen. Innovaatio perustuu tarkoin valitun LED-kasvivalon, vesiviljelyn sekä erityisesti siihen suunniteltujen ravinteiden yhdistelmälle. Sovellus ohjaa teknologiaa ja kasvuolosuhteita niiden yrttien mukaan, joita kasvatetaan. Valaistus, kastelu ja ravinteet ohjautuvat niin, että ne sopivat juuri niille kasveille, joita puutarhassa kasvatetaan. Saat myös muistutuksen sovelluksesta kun on aika vaihtaa vesi ja lisätä ravinteita.

Keittiöpuutarha on heti käyttövalmiina veden ja kasvien tai siemenkapselien lisäämisen jälkeen. Voit käyttää puutarhaa myös ilman sovellusta ja älypuhelinta, mutta silloin käyttö on rajoitettu vain yrteille ja salaateille soveltuvaan kasvuohjelmaan.

Italian Herbs -pakkaus sisältää kuusi kapselia ja yhden siemenpaperin kutakin: basilika, meirami, minttu, oregano, persilja ja timjami.

Löydä Suomen parhaat kukkakaupat

Lainaa nopeasti 100€ - 60000€ - Ilman vakuuksia tai takaajia