Hääpäiväsi Valmistelut: Kukkien Merkitys

Valmistaudutko elämäsi tärkeimpään päivään? Onnittelemme lämpimästi! Häävalmistelut voivat olla haastavia, mutta kukkien osalta prosessi voi olla yksinkertaisempi kuin kuvittelisit. Vaikka hääkukat voi tilata jopa vain kaksi viikkoa ennen juhlapäivää, on suositeltavaa aloittaa aikaisemmin.

Näin voit keskittyä muihin valmisteluihin lähempänä h-hetkeä.


Valmistautuminen Kukkakauppaan

Kun valmistaudut menemään kukkakauppaan, on muutama asia, jota kannattaa miettiä etukäteen:

1. Inspiraatiokuvat: Digitaalinen maailma on pullollaan ihania hääkukkakuvia. Vaikka et löytäisikään täydellistä kuvaa, erilaisista inspiraatiokuvista voidaan yhdistellä sinulle sopiva kokonaisuus. Voit ottaa esimerkkejä väreistä, kimpputyyleistä tai erityisistä kukista.

2. Tarvittavat Kukat: Mieti tarkkaan, minkälaista kukka-asetelmaa tarvitset hääpäivään. Lista voi sisältää mm. morsiuskimpun, vieheet, hiuskoristeet, kaason asusteet ja monet muut.

3. Budjetin Määrittäminen: Tiedä suurin piirtein, kuinka paljon olet valmis käyttämään kukkiin. Tämä auttaa kukkakauppiaasi ehdottamaan sinulle sopivia vaihtoehtoja ja ratkaisuja.

4. Kukkien Saatavuus: Eri kukilla on eri sesonkiajat. Esimerkiksi pionit ja auringonkukat eivät ole saatavilla ympäri vuoden.

5. Teemavärit: Mieti hääsi väriteemaa. Jos haluat välttää värjättyjen kukkien käyttöä, keskustele kukkakauppiaasi kanssa mahdollisista luonnollisista vaihtoehdoista.


Kukka-Vinkit Hääpäiväksesi

Kesäkukkien Säilytys: Jos hääsi ovat kesäkuukausina, harkitse kukkien kuljettamista kylmälaukussa, jotta ne säilyvät raikkaina. Talvella taas, varmista että kukat ovat hyvin suojattu kylmältä.


Romanttiset Kukkakimput Eri Tilanteisiin

Kukat eivät ole vain hääpäivän valinta. Ne ovat täydellinen tapa ilmaista rakkautta ja huomiota erilaisissa tilanteissa, kuten kihlauksissa, vuosipäivissä tai yllätyslahjana. Paikalliset kukkakauppiaat voivat usein toimittaa tuoreita kukkakimppuja samana päivänä. Olipa valintasi sitten klassiset ruusut, eksoottiset liljat tai muut tuoreet kukat, kukkakimppu on aina romanttinen ele rakkaallesi.


Muista, kukat ovat vain yksi osa hääpäiväsi, mutta ne voivat tehdä päivästäsi vielä erityisemmän ja ikimuistoisen.

Siirry tilaamaan kukkia tästä netin kautta Interfloralta

Löydä Suomen parhaat kukkakaupat