Parolantien Kukka & Hautaus Kukkakauppa

Täydenpalvelun kukkakauppa ja hautaustoimisto Hämeenlinnassa!
Olemme avoinna vuoden jokaisena päivänä. Meiltä löydät laajan valikoiman leikko- ja ruukkukukkia sekä lisäksi myös ihania sisustus-ja lahjatavaroita. Meiltä löytyy myös kukkien kotiinkuljetus Hämeenlinnan seudun alueelle. Ammattitaitoiset floristimme palvelevat intohimolla ja suurella sydämellä! <3
Hautauspalvelumme palvelee kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa. Suosittelemme ajan varausta, mutta olet myös lämpimästi tervetullut ilman ajanvarausta.
kukkakauppa (03) 675 6872
hautaustoimisto (03) 675 6871
www.parolantienkukkapalvelu.fi

Yrityksemme tarina
Pienestä kukkakioskista aloittanut Parolantien Kukkapalvelu on kasvanut vuosien saatossa isoksi ja monipuoliseksi kukka- ja hautauspalveluksi, joka palvelee asiakkaita suurella sydämellä.
Liiketoimintamme kasvoi vuonna 2013 hautaustoimistolla. Muutamassa vuodessa hautausmäärien kasvaessa, vuonna 2015 uudistimme myymälän ja laajensimme hautaustoimiston tiloja.
Vuonna 2019 hautaustoimistomme laajeni vielä uudelleen, kun saimme koko talon alakerran käyttöömme.
Vaikka valikoimaamme on tullut niin lahjatavaroita, karkkeja ja suklaita, haluamme kuitenkin olla perinteinen kukkakauppa. Valikoimastamme löydät taatusti laajimmat leikko- ja ruukkukukat.

SOITA- 036756 872

Parolantie 1
13130 HÄMEENLINNALöydä Suomen parhaat kukkakaupat

Lainaa nopeasti 100€ - 60000€ - Ilman vakuuksia tai takaajia