Taimibongarit

Taimibongarit myy taimet sekä tarjoaa neuvontaa puutarhan suunnitteluun ja hoitamiseen
Taimibongarien puutarha sijaitsee 3 kilometrin päässä Lapuan keskustasta ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia taimia. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita monivuotisia perennoja joka puutarhaan, myös harvinaisuuksia haluaville keräilijöille.
Voit ostaa taimia suoraan puutarhaltamme sekä tutustua kotipuutarhassamme muihin kasveihin. Pihassamme kasvaa tällä hetkellä useita satoja perennalajeja ja lajikkeita. Kesäisin myymme taimia lisäksi toreilla, lähiseudun markkinoilla ja muissa kesätapahtumissa.
Palvelemme sinua 100 kilometrin säteellä Lapualta.
Voit tiedustella taimien saatavuutta puhelimitse.
Tutustu palveluihimme ja tuotteisiin

Puutarhasuunnittelu
Saat meiltä ammattilaisen apua myös puutarhasuunnitteluun. AiSe Puutarha ja Maisemasuunnittelu tarjoaa pihojen ja puutarhojen suunnittelua sekä viheralueneuvontaa. Voit kutsua meidät myös käymään paikan päällä suunnittelua kaipaavassa kohteessasi. Palvelemme noin 100 kilometrin säteellä Lapualta.
Ota siis yhteyttä ja tiedustele saatavuuttamme! Voit myös katsoa alla olevasta kuvagalleriasta ideoita puutarhaan liittyen tai tulla Lapuan tilallemme tutustumaan kotipuutarhaamme. Tilamme on avoinna kesäisin 2.5.–30.9., arkisin kello 9–18. Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja tiedustella mahdollisuutta vierailla muinakin aikoina.

SOITA- 040089 4701

Siiriläntie 290
62100 LAPUALöydä Suomen parhaat kukkakaupat