Hautaustoimisto Ikäheimo

Hautaustoimistosi Oulussa
Annamme sinulle täyden tukemme surun hetkellä. Kanssamme hoidat kaikki hautaukseen liittyvät palvelut kiireettömästi alusta loppuun saman yhteyshenkilön kanssa. Toimintaamme ohjaa luotettavuus: se mitä luvataan, se myös tehdään – aina lämminhenkisesti ja ymmärtävästi.
Nykyään Hautaustoimisto Ikäheimona tunnettu Kirkollinen Hautaustoimisto on perustettu Oulussa 11.2.1913. Toimistomme sijaitsee Oulun keskustassa, keskeisellä paikalla Tuomiokirkon vieressä.
Tämän kaiken tarjoamme
Arkut, uurnat, hautakivet, vainajan kuljetukset, vainajan arkkuun pukemisen, kuolinilmoitukset, tilavaraukset, valokuvauksen järjestämisen, esiintyjien tilaamisen, hautapaikan varauksen, haudan hoidon, perunkirjoitukset ja monet muut. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä, vieraile kotisivuillamme tai tule käymään.
Tavoitteemme on tehdä sinun hetkistäsi ja työstäsi hautajaisjärjestelyissä mahdollisimman vaivatonta. Meillä on alalta pitkät perinteet, olemme toimineet vuodesta 1913. Meillä on asiansa osaava, ammattitaitoinen henkilökunta.

Yhteystiedot
Isokatu 11
90100 OULU
[email protected]
www.hautaustoimisto.infoLöydä Suomen parhaat kukkakaupat