FLÖR Kukka & Puutarha Peltola

Hyvän palvelun kukkakauppa ja puutarhamyymälä Turussa
FLÖR on ympäri vuoden palveleva kukka- ja puutarhamyymälä. Kukkakauppamme sijaitsevat Turun Kauppakeskus Skanssissa ja Raision kauppakeskus Myllyssä, ja puutarhamyymälämme on Kaurakadulla.
Kaurakadun toimipisteen valikoimaan kuuluu leikko- ja ruukkukukkien lisäksi myös erittäin monipuolinen puutarhamyymälämme sekä taimipiha. Meiltä saat aina ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua, kun tarvitset kaunista kukkasidontaa tai haluat tehdä pihaan näyttävät istutukset. Osaavat ammattilaisemme auttavat myös puutarhan suunnittelussa.
Olet lämpimästi tervetullut kodin sisustukseen intohimoisesti suhtautuvinn myymälöihimme sekä tutustumaan ajankohtaisiin kauden valikoimiin.

Leikkokukat & sisustus
Sisämyymälästämme valikoimaan kuuluvat ruukkukukat, viherkasvit sekä laaja valikoima ruukkuja ja sisustustarvikkeita.
Meiltä saat myös yksilölliset floristien sitomat tilaustyöt elämän joka tilanteeseen.
Palveluihimme kuuluu myös vihersisustusapu sekä kotiin että toimistoon. Kauttamme saat viherkasvien huolto- ja suunnittelutyöt sekä yksityisille että yrityksille.

Piha & puutarha
Kaurakadun puutarhamyymälämme kattavasta valikoimasta löydät puutarhaasi kaikki kasvit; puut, pensaat, ruusut ja perennat. Tarvikkeiden monipuolisella valikoimalla sekä ammattilaistemme neuvoilla teet puutarhastasi tyylikkään sekä viihtyisän.
Pihasuunnittelijamme kanssa voit sopia neuvontakäynnin tai tilata yksityiskohtaisen istutussuunnitelman tarpeidesi mukaisesti. Viherrakentajamme toteuttavat niin pienet kuin suuretkin viherrakennuskohteet ammattitaidolla. Kauttamme saat myös kaikki puutarhan hoito- ja huoltotyöt sekä yksityisille että yrityksille.

SOITA – 022761 500

Kaurakatu 43
20740 TURKULöydä Suomen parhaat kukkakaupat