FLÖR Kukka & Puutarha Skanssi

Inspiroiva kukkakauppa FLÖR Skanssi
Flör on ympäri vuoden palveleva kukka- ja puutarhamyymälä.
Kukkakauppamme sijaitsevat Turun Kauppakeskus Skanssissa ja Raision kauppakeskus Myllyssä. FLÖR Peltola sijaitsee Kaurakatu 43, Turku, ja siellä meillä on monpuolinen puutarhamyymälä, leikkopiste ja upea avara ja kaunis sisämyymälä sisustustuotteineen.
Flör Kukka & Puutarha SKANSSI, sijaitsee n. k1km päässä FLÖR Peltolasta, on korkeatasoinen kukkakauppa keskeisellä paikalla kauppakeskusta. Meiltä saat kotiin, yrityksiin niin juhlaan kuin arkeen kauniit leikkokukat sekä sisustustarvikkeet.
Saat floristiemme yksilölliset sidonta- ja tilaustyöt elämän joka tilanteeseen, olipa sitten kyse häistä, ristiäisistä, hautajaisista tai vaikka ystävän ja läheisten ilahduttamisesta. Kukkia, kimppuja, kransseja – mitä tahansa!
Flör esittelee viimeisimpien trendien mukaiset ruukkukasvit ja sisustusruukut sekä muut huomispäivän tulokkaat. Inspiroidu, sisusta, leikittele – pidä hauskaa! Flörissä vain mielikuvitus on rajana!
Tule käymään myymälässämme ja tehdään yhdessä arjesta juhlaa!
Tiesithän, että Flör Kukka & Puutarha – PELTOLA palvelee kilometrin päässä kauppakeskus Skanssista. Peltolan toimipisteestämme löydät leikko- ja ruukkukukkien lisäksi myös erittäin monipuolisen puutarhatarvikemyymälämme sekä taimistomme. Mitä ikinä puutarhaasi kaipaatkaan, Flörin valikoimasta löydät taatusti mieleisesi. Osaavat ammattilaisemme antavat vinkit täydellisen puutarhan luomiseen, olipa kyse sitten koko pihasta tai vain pienistä yksityiskohdista. Ammattilaisemme tarjoavat myös osaavaa vihersisustusapua niin kotiin kuin työpaikalle ja myös viherkasvien huoltotyöt onnistuvat kauttamme.

SOITA – 044767 0918

Skanssinkatu 10
20730 TURKULöydä Suomen parhaat kukkakaupat