Äitienpäivä Suomessa: Päivämäärät ja Kauniit Kukat Lahjaksi

Suomessa äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tutustu tuleviin äitienpäivän päivämääriin ja löydä inspiraatiota kauniista kukista äitienpäivälahjaksi. Kukat ovat klassisia ja huomaavaisia eleitä, jotka tekevät vaikutuksen äitiin.

Suomessa äitienpäivää juhlitaan vuosittain toukokuun toisena sunnuntaina. Tämä on merkittävä päivä, jolloin korostetaan äitien ja äitiyden merkitystä sekä keskitytään perheeseen. Äitienpäivä tarjoaa lapsille tilaisuuden osoittaa rakkauttaan ja arvostustaan äitiään kohtaan. Yksi perinteinen tapa ilmaista kiitollisuutta on antaa äidille kauniita kukkia.

 

 

Päivämäärät tuleville äitienpäiville Suomessa:

Sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Äitienpäivää vietetään Suomessa aina toukokuun 2. sunnuntaina kaikkien äitien kunniaksi. Vuonna 2023 tulee täyteen 105 vuotta äitienpäivän juhlintaa.

Sunnuntai 12. toukokuuta 2024

Sunnuntai 11. toukokuuta 2025

Sunnuntai 10. toukokuuta 2025

Kukkien valinta äitienpäivälahjaksi voi joskus olla haasteellista, mutta on olemassa muutamia kukkia, jotka ovat itsestään selviä valintoja, kuten neilikat ja ruusut. Ruusut ovat erityisen suosittuja, oli valinta sitten punaisia rakkauden symboleja tai valkoisia, jotka välittävät kunnioitusta. Nämä kukat ovat klassisia ja pitkäikäisiä, mikä tekee niistä erinomaisia lahjoja äideille.

Kukkakaupat tarjoavat monia upeita vaihtoehtoja äitienpäiväksi. Nykyään voit löytää upeita verkkokukkakauppoja, jotka tarjoavat hämmästyttäviä tarjouksia ja toimituspalveluita äitienpäivää varten. Voit valita äidillesi täydellisen kukkakimpun, joka sopii hänen makuunsa ja persoonallisuuteensa.

Kaunis kukkakimppu on ennen kaikkea huomaavainen ele, joka tekee aina vaikutuksen äitiin. Se ilmaisee kiitollisuutta, rakkautta ja arvostusta äitiä kohtaan. Kukkien tuoma kauneus ja värit tuovat iloa äitienpäivän juhlaan.

Kun lähestytään äitienpäivää Suomessa, muista merkitä kalenteriisi oikea päivämäärä. Tämä on erityinen päivä, jolloin voit ilahduttaa äitiäsi kauniilla kukkalahjalla. Kukat ovat perinteinen ja huomaavainen ele, joka välittää tunteita ja ilahduttaa äitiä pitkään. Tutustu eri kukkavaihtoehtoihin ja löydä täydellinen kukkakimppu, joka tekee vaikutuksen äitiisi hänen ansaitsemallaan päivänä.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat