Kukkien symboliikkaa: Kuinka ilmaista kiintymystäsi kukkien avulla

Tunteidesi ilmaiseminen jollekulle voi olla vaikeaa, varsinkin jos tunnet samoin kuten hän. Jos haluat ilmaista rakkauttasi jollekulle, voit tehdä sen kukkien avulla. Asiantunteva floristi voi auttaa sinua valitsemaan oikeat kukat kiintymyksesi ilmaisemiseen.

Jokaisella kukalla on oma merkityksensä, joten on parempi valita oikeat kukat jottet lähetä hänelle väärää sanomaa.

Seuraavat kukat ovat suosittuja rakkauden ja tunteiden ilmaisemiseen.

Liljat: Symboloivat puhdasta ja viatonta luonnetta, osoittavat että kunnioitat häntä naisena ja yksilönä. Mikään ei oikeastaan voi voittaa tätä voimakasta ja mieltä kohottavaa viestiä rakkaallesi. Se on paras valinta tunnustaa jollekin jota rakastat, että sinulla on puhdas sydän ja hyvät aikomukset mielessäsi.

Ruusut: Yleisin ja suosituin kaikista kukista sillä niitä on saatavilla ympäri vuoden. Ruusuja on saatavilla erilaisissa väreissä, joilla on kaikilla oma merkityksensä. Yleisin väri on punainen, se symboloi romantiikkaa, rakkautta ja voimakkaita tunteita. Mutta älä koskaan anna keltaista ruusua jollekulle ketä rakastat, sillä keltainen ruusu tarkoittaa ystävyyttä.

Tulppaanit: Symboloivat ensimmäistä rakkautta. Ei ole parempaa tapaa tunnustaa rakkautta jollekulle ensimmäistä kertaa kuin antamalla hänelle tulppaanikimppu. Se on toinen tapa sanoa ”rakastan sinua”, ja että olet todella rakastunut häneen. Tulppaaneilla on lisäksi makea ominaistuoksu, sen avulla voit valloittaa rakastettusi sydämen.

Kukkia netistä - Tee kukkalähetys helposti ja nopeasti

Pionit: Symboloivat romantiikkaa sekä hyvinvointia ja vaurautta. Jos haluat ilmaista että rakastat ja arvostat jotakuta, pionien tulisi olla valitsemasi kukka. Pionit tarkoittavat myös myötätuntoa. Pionien pulleat terälehdet välittävät rauhoittavaa ja romanttista energiaa, ja niitä myös käytetään apuna symboloimaan jonkun kauneutta ja ainutlaatuisuutta.

Lisianthus, eli preeriaeustoma: Symboloi arvostusta. Tämä kukka voi olla loistava “Kiitos”-lahja jollekulle joka on auttanut sinua paljon ja on antanut sinulle jotain. Preeriaeustomat ovat ihanteellinen hääkukka (yhdessä muiden kaunottarien kuten pionien ja ruusujen kanssa), ne usein ovat usein esillä myös hääkukkien keskiössä, kuten esimerkiksi morsiamen kimpuissa ja rintakukissa.

Orkideat: Symboloi rakkautta, kauneutta, hienostuneisuutta, paljon jälkikasvua, huomaavaisuutta ja kypsää viehätystä.

Auringonkukka: Monet ihmiset eivät tiedä että auringonkukka on loistava valinta kosimiseen, tai vaikka rakkauden tunnustamiseen. Aurinkoisen ja kirkkaan värinsä ansiosta se saa rakkaastasi varmasti onnellisemman ja rakastuneemman.

Jos yllä mainitut kukat ja niiden romanttiset merkitykset ovat saaneet sinut innostuneeksi taas kukkien antamisesta, niin olemme iloisia että olemme saaneet ohjattua sinut oikealle alueelle.

Mutta esittely ei lopu vielä tähän; seuraavaksi näytämme sinulle vielä enemmän tapoja viedä kukkalahjasi seuraavalle tasolle. Avain on kukkien järjestelyssä.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat