Meilahden ruusutarha arboretumissa Helsingissä

📍 Osoite: Johannesbergintie 7, 00250 Helsinki
🕒  Aukioloajat: Avoinna ympäri vuorokauden

Kirkas pinkki, fuksia, purppura, roosa ja vaalea pastelli vaaleanpunainen. Meilahden arboretumin ruusutarha Helsingissä on koti yli sadalle erityyppisiä ruusuja, täällä voit todella nähdä kaikki kuviteltavissa olevat vaaleanpunaiset sävyt. Sen lisäksi, että se on juhlapaikka kukkien rakastajille, kävely puutarhassa on myös tuoksuiltaan huumaava. Meilahden ruusupuutarha on pakollinen vierailupaikka kaikille ruusu- ja kukka-harrastajille, mutta koska se on myös osa suurempaa puistoaluetta, on se miellyttävä paikka mennä kesällä myös kävelylle tai piknikille. Vierailu on ilmaista ja erittäin yksinkertaista, sillä puutarhaan pääsee helposti julkisella liikenteellä ja autolla. Puutarha on avoinna ympäri vuorokauden. Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää suunnitellaksesi vierailusi!

Tämä puisto ei ole ainoastaan vain ilo silmillesi satojen ruusulajien vuoksi, myös hajuaistiasi hemmotellaan näiden ruusujen upeilla tuoksuilla!

Kukkia netistä - Tee kukkalähetys helposti ja nopeasti

Puutarha on hyvin kaunis ja täydellinen paikka tulla vain viettämään aikaa, istua penkillä ja nauttia ympäristöstä. Lähde kävelylle, piknikille, nauti tuoksuista ja opi lisää erilaisista ​​ruusuista.

Ruusutarha on osa puistoa, Meilahden arboretumia, ja se on avoinna yleisölle kellon ympäri. Sisäänpääsy on ilmaista ja voit kävellä itsenäisesti ympäri puistoa.
Ruusutarhaan pääsee helposti myös pyörätuolilla ja lastenvaunuilla. Koirat ovat sallittuja (mutta koirat tulee tietysti pitää hihnassa).

Verrattuna esimerkiksi Helsingissä sijaitsevaan Alppiruusupuistoon niiden kukinnan huippukaudella, Ruusutarha tuntuu melkein autiolta. Ei väkijoukkoja, vain rauhaa ja hiljaisuutta.

Ruusut on ryhmitelty siisteiksi riveiksi. Vierailijat voivat ihailla
ruusuja rivien vieressä kulkevilta poluilta. Alue on melko pieni ja helposti navigoitava. Kävelimme ympäriinsä sattumanvaraisella tavalla, seuraamalla tuoksua ja väriä.

Tässä on pähkinänkuoressa tärkeimmät tosiasiat:
• Ruusutarha sijaitsee Meilahdessa Helsingissä. Löydät sen Johannesbergintieltä.
• Se on avoinna ympäri vuorokauden ja puistossa vierailu on ilmaista.
• Koirat ovat sallittuja.
• Ei wc:tä tai ulkohuusseja.
• Ei kahviloita tai kioskeja.
• Varaa noin 15-30 minuuttia aikaa nähdäksesi Ruusutarha, ja lisää jos haluat tutustua myös loppuun puistosta.
• Helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä.
• Pysäköintialue lähellä.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat