Mitä lempi kukkasi kertovat sinusta?

Mitä tulee puutarhan istutukseen tai kodin koristeluun tuoreilla kukilla, jotkut ihmiset rakastavat klassisia ruusuja, toiset taas pitävät enemmän auringonkukista tai liljoista.

pexels-valeria-boltneva-14401

Meillä kaikilla on kukkia jotka vetävät meitä puoleensa, mutta tiedätkö mitä suosikki kukkasi oikeastaan symboloivat? Kun katsot ruusua, päivänkakkaraa tai tarhaneilikkaa, mistä näistä kukista pidät eniten? Oletko koskaan ajatellut, että vastauksesi voi oikeastaan heijastaa persoonallisuuttasi?

Ruusut

Ajattelet useimmiten sydämelläsi. Estetiikkasi on klassinen, ajaton eikä koskaan mene pois muodista. Tiedät kuinka olla näyttävä ja saada se näyttämään vaivattomalta.

Tulppaanit

Olet huomaavainen ja itsevarma ja tyylisi vaihtuu paljon riippuen mielentilastasi, mutta se on jotenkin aina sliipattu ja yhteensopiva.

Päivänkakkarat

Olet optimisti joka löytää aina hyvää jokaisesta huonosta tilanteesta ja olet luultavasti myös aamuihminen. Osaat sanoa aina oikeat sanat, jotka saavat ihmiset hymyilemään.

Pihasyreenit

Pidät kaikenlaisista nostalgisista asioista; Vanhojen kuvien selaamisesta menneisyydestäsi, antiikki kaupoissa kiertelystä, vanhojen sarjojen katselemisesta sekä tykkäät myös liittää tyyliisi vintage vaatteita ja asusteita.

Narsissit

Laitat ystäväsi ja perheesi etusijalle. Tykkäät emännöidä juhlia, varsinkin jos juhla pidetään jollekulle jota rakastat. Tyylisi näyttää hauskan mutta rennon persoonallisuutesi.

Kukkia netistä - Tee kukkalähetys helposti ja nopeasti

Auringonkukat

Lempi aktiviteettisi on uusien ystävien saaminen. Kukoistat ihmisten ympärillä ja rakastat olla huomion keskipisteenä. Tyylisi on valoisa ja lämmin, etkä koskaan ole ilman näyttävää asustetta.

Orkideat

Olet sekä hienostunut, että mystinen. Et ole koskaan huoneen äänekkäin tai loistokkain henkilö, mutta vedät silti ihmisiä puoleesi. Tyylisi kulmakivi on yksityiskohdat, ja ne ovat aina viimeisen päälle laitetut.

Pionit

Olet positiivinen henkilö jolla on aina katse tulevaisuudessa. Olet huomaavainen ja empaattinen toisia kohtaan. Tyylisi on uskalias, kirkas ja elegantti, mutta ei liioiteltu.

Liljat

Olet onnellinen, intohimoisen ahkera työskentelemään etkä pelkää olla ylpeä saavutuksistasi. Tyylisi on aina täydellisen räätälöity ja tiedät kuinka erottua joukosta.

Tarhaneilikat

Parhain ominaisuutesi on se, että olet jalat maassa tilanteessa kuin tilanteessa. Sinulla on monia mielentiloja, mutta riippumatta siitä miltä sinusta tuntuu, tyylisi pysyy samana: yksinkertaisena mutta upeana.

Unikot

Olet hauska, erikoinen ja luova, ja rakastat sitä kun ihmiset huomaavat sen sinussa. Tyylisi on rohkea ja värikäs etkä pelkää kokeilla uusia trendejä joista muut pysyvät kaukana.

Tsinniat

Olet erittäin intohimoinen henkilö. Näytät aidot tunteesi ulospäin ja jäät joskus vähän jumiin menneisyyteen. Tyylisi on täydellinen sekoitus klassista glamouria ja uniikkia särmää.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat