Onko kukkakauppasi verkkosivusto suojattu?

Jos et ymmärrä kuinka turvalliset verkkosivustot toimivat, et ole yksin.

HTTPS käyttää Secure Socket Layer (SSL) -tekniikkaa salatakseen datan, jota lähetetään verkkosivustollasi. SSL tarjoaa koodatun salauksen, joka sekoittaa tiedot sarjaan satunnaisia ​​merkkejä ja kun nämä tiedot saapuvat määränpäähänsä – toinen tietokone – se purkaa itsensä ja on taas luettavissa. Koodattu salaus on mikä estää hakkereita varastamasta arkaluontoisia tietoja.

Kuinka voit selvittää, onko sivustosi HTTPS-suojattu?
Kun selaat internetiä, kiinnitä erityistä huomiota tarkastelemiisi verkkosivustoihin. Ne alkavat joko ”http: //” tai ”https://”. Napsauta tietokuvaketta ja se näyttää sinulle samanlaisen viestin kuin alla olevassa kuvassa.

Kukkia netistä - Tee kukkalähetys helposti ja nopeasti

Miksi HTTPS on pakollinen sivustollasi?
Sivustollesi syötettyjen asiakastietojen turvallisuuden lisäksi siitä on tulossa pakollinen hakukoneissa.

Tietojen turvallisuus. Kun sivustollasi on SSL-varmenne, kaikki tiedot käyttäjän selaimen ja verkkosivuston välillä, mukaan lukien salasanat ja luottokorttien tiedot voidaan mahdollisesti siepata. HTTPS suojaa asiakastietoja.

Asiakkaiden luottamus. Google Chromen vuonna 2017 julkaistussa versiossa 56 määritettiin että mitkä tahansa verkkosivustot, jotka vaativat kävijöitä antamaan arkaluontoisia tietoja, merkitään aina ”Ei turvallinen. ” Tämä on asia, jonka asiakkaasi huomaavat heti ja se voi alentaa asiakkaittesi
luottamusta tilauksen tekemisen turvallisuuteen sivustoltasi.
Hakukonetutkimukset ovat osoittaneet, että suojatuilla verkkosivustoilla on korkeampi arvo hakukoneiden tuloksissa.

Verkkosivuston latausajat. HTTPS-verkkosivustot latautuvat nopeammin, mikä hyödyttää myös sinun hakukonesijoitustasi.

Epäilemättä, HTTPS on ja tulee olemaan vaadittava kaikilla verkkosivustoilla. Asiakkaasi ansaitsevat tehdä ostoksia luottavaisin mielin, ja olet velkaa kukkakauppasi verkkosivustolle sen, että voit saavuttaa täyden potentiaalisi hakukonesijoituksissa. Selvitä heti, onko verkkosivustosi HTTP vai HTTPS.Löydä Suomen parhaat kukkakaupat